Nyhed! Nye Panasonic varmepumper

Nyhed! Nye Panasonic varmepumper

Published at: 2024-01-19
Kategorier: Varmepumper

Hos NovaSolar er vi glade for at kunne meddele, at Panasonic, en af vores mest betroede mærker inden for varmepumper, har lanceret nye modeller, der bringer en frisk bølge af nye produkter til markedet. Disse nye modeller, der erstatter de tidligere populære versioner, er designet til at møde de moderne forbrugeres behov for både effektivitet og stil.

Panasonic varmepumper har altid været synonymt med kvalitet og effektivitet, og disse nye modeller er ingen undtagelse. De repræsenterer det nyeste inden for varmepumpeteknologi, og vi er stolte over at være blandt de først til at kunne tilbyde dem til vores kunder.

De nye modeller:

Herunder ser du listen med de nye luft til luft varmepumper fra Panasonic. Der er ingen helt nye modeller, men derimod videreudviklinger af deres i forvejen gode serier.

  • HZ25ZKE: Efterfølgeren til HZ25XKE.
  • HZ25ZKE-5: Erstatter den tidligere HZ25XKE-5.
  • HZ35ZKE: Erstatter HZ35XKE.
  • CZ25ZKE: Opgraderingen af CZ25WKE.

En ny falgskibsmodel i HZ-serien

Selvom de specifikke opgraderinger i disse modeller er subtile, er de designet med henblik på at forbedre brugeroplevelsen og ydeevnen. Disse forbedringer er et resultat af Panasonics løbende engagement i innovation og deres forpligtelse til at levere produkter af høj kvalitet. SEER værdien er blevet en smule højere i den nye ZKE, hvilket gør varmepumpen en smule mere energieffektiv til at køle. Det er naturligvis en fordel, når sommervarmen bager på sit højeste. De udvalgte serier, som får en navneopdatering er desuden blandt de bedst sælgende serier i Danmark - også kendt som flagskibsmodellerne. 

Wi-Fi til den lille CZ-serie

CZ-serien er Panasonic mindste serie i ydeevne. Det er derfor også den billigste serie. I denne omgang har CZ'eren dog fået en markant ordre, da den nye CZ25ZKE har fået indbygget Wi-Fi. Det er en væsentlig ændring, da man tidligere har skulle betale op imod 1000 kr, for at få et Wi-Fi modul tilsluttet varmepumpen. CZ modeller bruges typisk i sommerhuse, garager eller kolonihaver. Det er derfor en super brugervenlig opgradering, da det nu er muligt at styre pumpen via sin telefon.

Hvad betyder dette for vores kunder?

For vores kunder betyder introduktionen af disse nye modeller adgang til den nyeste teknologi inden for varmepumper. Mens de specifikke ændringer er små, er de med til at sikre, at din varmepumpe er på forkant med teknologien, yderst effektiv og pålidelig.

Hos NovaSolar forstår vi, at valget af den rette varmepumpe er vigtigt for at sikre komfort i hjemmet. Derfor står vores team af eksperter klar til at hjælpe dig med at forstå de nye modellers fordele og finde den løsning, der passer bedst til dine behov. 

Du kan fortsat købe de gamle modeller

Vi hos NovaSolar vil gerne informere vores kunder om, at selvom Panasonic introducerer nye varmepumpe-modeller med opdaterede navne, vil de tidligere modeller - HZ25XKE, HZ25XKE-5 og HZ35XKE - fortsat være tilgængelige på vores hjemmeside. Disse modeller vil fortsætte med at have en fremtrædende plads i vores sortiment, indtil de ikke længere er tilgængelige. Vi anerkender deres fortsatte værdi og popularitet på markedet og tilbyder dem, så længe vores lager rækker. Uanset om du vælger en af de nye modeller eller foretrækker de eksisterende, kan du forvente den samme høje kvalitet og service, som NovaSolar altid leverer.

Besøg vores hjemmeside for mere information om de nye Panasonic varmepumpe-modeller, og lad os hjælpe dig med at træffe det bedste valg for dit hjem.

Om NovaSolar: NovaSolar er en førende dansk forhandler af varmepumper og energieffektive løsninger. Vi er dedikerede til at tilbyde vores kunder de bedste produkter på markedet, understøttet af førsteklasses kundeservice og dybdegående ekspertise. Hvis du vælger os til at installere din varmepumpe, kan du forvente et professionelt stykke arbejde. Vi er nemlig KMO- og VE godkendt til at arbejde med varmepumper - derudover er vi naturligvis også Panasonic Pro Partnere. 

Innovativ ny serie af Panasonic luft til vand varmepumper

Det er ikke kun inden for luft til luft varmepumper, at Panasonic har præsenteret nyheder for nylig. I det forgangne efterår lancerede de nemlig hele to nye serier af deres populære luft til vand compact-modeller. For dem, der er interesserede i at erstatte et olie- eller pillefyr til opvarmningen af boligen, er disse modeller yderst relevante.

De nye luft til vand varmepumper repræsenterer det nyeste inden for effektivitet, bæredygtig teknologi og innovation. For første gang er der forsøgt brug af propan i stedet for det gamle R32-kølemiddel. Propan er stort set ikke-forurenende med en GWP (Global Warming Potential) på sølle 3. Klik her for at læse mere om de nye Panasonic luft til vand varmepumper.


Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe