Varmepumpe til værksted

Varmepumpe til værksted

Published at: 2022-05-24
Kategorier: Varmepumper

Er du træt af at stå og fryse på dit værksted? Så er en luft til luft varmepumpe til værkstedet den rigtige løsning for dig. Du kan læse alt, hvad du behøver at vide, om varmepumpe til værksted, hvorfor det er en god idé og hvilken varmepumpe, der egner sig bedst til værkstedet.

Hvad er en varmepumpe?

En varmepumpe er en miljøvenlig varmekilde, som er nem og hurtig at installere. Den kræver ingen vedligehold, du skal aldrig fylde gas, som du skal med en gasvarmeovn, og du skal ikke være bekymret for elregningen, som du skal med en varmeblæser. Alt i alt kan det være en rigtig god løsning med en luft til luft varmepumpe til værkstedet.

Luft til vand- eller luft til luft-varmepumpe til værksted

Man taler typisk om to forskellige typer varmepumper; luft-til-luft og luft-til-vand. Der er ikke forskel på, hvor de får deres energi fra (de udnytter begge den varme, som er i luften hele tiden), men der er forskel på, hvad de gør med den varme. En luft til vand varmepumpe vil, nøjagtigt som et almindeligt fyr, varme vand op og sende rundt i husets radiatorer og vandhaner. Det er sjældent nødvendigt at installere en luft-til-vand varmepumpe i værkstedet.

En luft-til-luft varmepumpe til værkstedet er den rigtige løsning. Denne type varmepumpe blæser varm luft rundt i rummet, hvilket sikrer god luftcirkulation og mindre fugt. Varmepumpen har desuden et pollenfilter, der indfanger røg, støv, pollen og andre partikler, så du får også en meget bedre luftkvalitet og et bedre indeklima på værkstedet. 

Hvilken varmepumpe til værksted er bedst?

Hvilken type varmepumpe, der er bedst til dit værksted, afhænger meget af dine behov. Men generelt er en luft til luft-varmepumpe den bedste og billigste løsning - og en rigtigt god investering. Varmepumpen er utroligt billig i drift, så den har tjent sig selv ind igen i løbet af nogle år.

En luft til luft varmepumpe kan varme værkstedet op på få minutter, og den behøver ikke køre, når du ikke er der. Du behøver heller ikke rende og skrue op og ned hele tiden, som du skal med en gasovn eller varmeblæser; du sætter bare den ønskede temperatur, så skal varmepumpen nok selv slå til og fra efter behov.

Det er heller ikke kun om vinteren, du kan have glæde af en varmepumpe på værkstedet – for det er nemlig ikke bare varm luft. Om sommeren kan du bruge varmepumpen som aircondition og klimaanlæg, så du ikke omkommer af varme, når du knokler i værkstedet i sommerheden. Tag eventuelt et kig på vores varmepumpe beregner, hvis du vil have en idé om, hvilken varmepumpe, du skal vælge.

→ Læs også: varmepumpe til sommerhus

Få et bedre indeklima på arbejdspladsen med en varmepumpe

Med en luft-til-luft varmepumpe til værkstedet får du ikke bare miljøvenlig varme til en fornuftig pris, du får også bedre luftkvalitet, som også bidrager til et bedre arbejdsmiljø. Et godt indeklima er nemlig vigtigt for et godt arbejdsmiljø. Dårligt indeklima kan forårsage træthed, hovedpine og nedsat produktivitet – hvilket især ikke er optimalt, når du skal arbejde med elektrisk værktøj.

Varmepumpen sørger for at trække den gamle, brugte luft ud af værkstedet, og så blæser den varm, tør, frisk luft ind på værkstedet igen, så der hele tiden er god udskiftning i luften. Du kan læse lidt mere om, hvordan en varmepumpe kan bidrage til et bedre indeklima på din arbejdsplads her

Så tøv ikke med at investere i en varmepumpe værkstedet kan nyde godt af. Uanset, om det er et lille værksted i din baghave eller et stort værksted, hvor I er flere, der arbejder hele dagen lang, kan du have glæde af en varmepumpe. Kontakt NovaSolar i dag og hør meget mere om varmepumpe priser, og hvad varmepumperne kan.

NovaSolar anbefaler nedenstående luft til luft varmepumper til værkstedStort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Stort udvalg af varmepumper

Produktet er tilføjet til sammenligningen. Gå til sammenligning Fortsæt med at shoppe